zondag 26 augustus 2018

Za 25/08/18 -Amsterdam, hier zijn we


's Nachts had het hard gestormd en toen we wakker werden druppelde er water in de tent en op Lottes slaapzak. Dus pakten we de zakken in in de schuur en daar ontbeten we ook.
Vandaag hebben we veel buien gehad maar ertussendoor scheen ook even de zon en we hebben een regenboog gezien. We reden heel vaak over veeroosters en één keer stond er een koe zomaar in het midden van de weg. Na een tijdje kregen we honger en stopten we aan een winkel voor een zak chips en geitenkaas. Daarna konden we er weer voor even tegen. Later op de dag aten we wat brood met chorizo, tomaat en sla. Nog voor we klaar waren met eten begon het te stortregenen dus zochten we een plek waar we konden schuilen. Toen we een cafeetje hadden gevonden en binnen waren gegaan begon ineens de zon te schijnen maar we waren ondertussen wel al kletsnat.
Toen was het nog maar 15 kilometer tot de camping. Opa zei dat we nog eerst naar het treinstation moesten om kaartjes te kopen. Het was heel druk aan het treinstation van Amsterdam, oma zei plots:''Ik zie hier precies bekende gezichten''. Ik begreep eerst niet wat ze bedoelde tot ik een stem hoorde brullen:''Looootteeeeee!, Reeeenskeeeeeee! Dat was Korneel die samen met mama en papa aan het station stond. Toen trokken we samen naar de camping waar zij al een trekkershut hadden. Daar konden Lotte en ik ook in slapen, papa sliep op een matje op de grond. Hij moest toch de volgende dag al vroeg vertrekken naar zijn werk. Oma en opa zetten hun tentje op. 's Avonds gingen we in een restaurant vlak naast de camping eten. Daarna begon het pas écht hard te regenen. Gelukkig zaten wij hoog en droog in onze trekkershut.



Picknick onderweg


Aankomst in Amsterdam
En plotseling staan daar heel onverwacht Korneel, mama en papa

Hoera!



Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Tot slot

Onze fietstocht naar Amsterdam was zeker de moeite. Het hoogtepunt vond ik eigenlijk AMsterdam zelf maar wat ook heel leuk was was Dordre...