donderdag 23 augustus 2018

Wo 22/08/2018 – Een vriendelijk land


Rond zeven uur stonden we op. Lotte en ik speelden een hele tijd met de gocars op de camping. Na ons simpele maar wel lekkere ontbijt gingen we nog eens naar de zwemvijver. Lotte en ik wilden over de touwbrug gaan maar die wiebelde zo erg dat we niet tot de overkant durfden.
Ook vandaag verloopt het fietsen zonder problemen. We hadden al vrij snel vijfentwintig kilometer afgelegd. Vandaag merkten we dat je in Nederland nergens iets moet vragen, de mensen komen zelf al met het antwoord nog voor je de vraag hebt gesteld. Zo zochten we 's middags juist een winkel toen een mevrouw vroeg: “zoeken jullie een winkel, ik zal jullie de weg wijzen”. Toen we uit de winkel kwamen dachten we na over waar we zouden picknicken, op dat moment zei iemand: “zijn jullie toeristen, op het basiliek plein kun je heel leuk zitten”. Nadat we op het plein hadden gegeten gingen we een kijkje nemen in de indrukwekkende basiliek van Oudenbosch. In de weinige dorpjes die we daarna tegenkwamen was nergens een winkel en onze voorraad water raakte bijna op. Uiteindelijk konden we wel iets drinken in een tankstation langs de autostrade. We fietsten door tot de camping. Daar was een klein vijvertje en drie eendjes die Lotte wel heel leuk vond.


Op de gocar door de camping

De enge touwbrug


De basiliek van Oudenbosch

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Tot slot

Onze fietstocht naar Amsterdam was zeker de moeite. Het hoogtepunt vond ik eigenlijk AMsterdam zelf maar wat ook heel leuk was was Dordre...